Baker Tilly International

image description

Посетете ја корпоративната страна на Baker Tilly International и прочитајте повеќе.

Повеќе...

Правни одредби

Бакер Тили Јоанидис Дооел е независен член на Baker Tilly International. Baker Tilly International Limited е англиска компанија. Baker Tilly International не обезбедува професионални услуги за клиентите. Секоја фирма члена е одделен и независен правен ентитет и секоја се опишува како таква. Бакер Тили Јоанидис Дооел не е агент на Baker Tilly International и нема овластување да се поврзува со Baker Tilly International или да работи за сметка на Baker Tilly International. Никој од Baker Tilly International, Бакер Тили Јоанидис, ниту една од другите фирми членки на Baker Tilly International, нема одговорност за дејствијата или пропустите на другите. Името Baker Tilly и поврзаното лого се користат под лиценца на Baker Tilly International Limited.

Оваа веб страна користи Колачиња("Cookies")

Нашата веб страна користи колачињата со цел да овозможиме подобро корисничко искуство. Со користење на нашата веб страна, се согласувате да користиме колачиња.