Контактирајте нѐ

Телефон

Телефон: +389 2 3 131 203
Факс: +389 2 3 133 230

Е-маил

Општо: contact@bakertilly.mk
Партнер: joanidis@bakertilly.mk
Сектор ревизија: audit@bakertilly.mk

Адреса

Бакер Тили Јоанидис
ул. "Каирска" 45-4
1000 Скопје
Северна Македонија

Работно време

Понеделник - Петок
08:00 - 16:00

Локација